Всеукраїнське об’єднання «ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА»
Допомога чекає!





Опитування
З яких питань Ви найчастіше звертаєтеся до юристів?
з ліцензування медичної практики
щодо підготовки до акредитації медичних закладів
щодо розв’язання конфліктів з пацієнтами
з інших питань
Голосувати  Результати

 

 

Форум власників та керівників приватних клінік зібрав більше 200 учасників

25 вересня 2014

Президент міжнародної корпорації «Panamedical group» (Великобританія) і засновник першої спеціалізованої юридичної компанії «Центр медичного та фармацевтичного права» Сергій Антонов, а також генеральний директор Panamedical Staff Ukraine Тетяна Шарапова взяли участь у Форумі власників та керівників приватних клінік, який проходив 16 вересня у столичному готелі "Прем'єр Палас".

  

Подія відбулась за ініціативи професора Ярослава Заблоцького та зібрала більше 200 представників медичних центрів, лабораторій, стоматологічних клінік та постачальників медичного обладнання.

Медичні експерти разом із запрошеними спікерами - українськими бізнес-експертами - обговорювали на форумі філософію ведення медичного бізнесу та механізми залучення і обслуговування пацієнтів. Своїм досвідом поділився і Сергій Володимирович, виступивши зі сцени та взявши участь у яскравих дискусіях з учасниками форуму.

Після закінчення офіційної частини відбулася презентація книги професора Заблоцького "Як я став Заблоцьким. Пригоди стоматолога в червоному метелику".

  

Крім виступів та панельних дискусій учасники форуму взяли участь у такому форматі як бізнес-театр. Актори Нового театру на Печерську (Київ) зіграли кейс "Як правильно інформувати пацієнта?". Всі бажаючі долучилися до обговорення типової ситуації, з якою стикаються лікарі при інформуванні пацієнтів про існуючу медичну проблему, і мали можливість запропонувати своє рішення.

Нагадаємо, що це перша професійна подія, яка об'єднала представників медичних центрів загального профілю, лабораторій та стоматологічних клінік. Оскільки інтерес до стратегії розвитку приватного медичного бізнесу виявився дуже великим, було прийнято рішення робити даний форум щорічним.

Комментарии (13)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика