All-Ukrainian Association «PROTECTED MEDICINE»
Help is Waiting!





Interview
On what issues do you turn to lawyers mostly?
on licensing of medical practice
on preparation for the accreditation of medical institutions
to resolve conflicts with patients
on other issues
Vote  Results

 

 

Кандидат от ОС "ЗАЩИЩЕННАЯ МЕДИЦИНА" избирается в состав Общественного совета при Минздраве Украины

25 April 2017

 

25 квітня 2017 року на офіційному сайті МОЗ України було розміщено Повідомлення Ініциативної групи щодо результатів опрацювання документів кандидатів до складу нової Громадської ради при МОЗ України. В результаті опрацювання поданих документів, до участі в установчих зборах з формування Громадської ради при Міністерстві охорони здоров'я України допущено 108 кандидатіву т.ч. Президент ГС "ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА" Сергій Володимирович Антонов. 

Установчі збори Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я відбудуться 27 квітня 2017 року за адресою: Київ, вул. Грушевського, 7, приміщення МОЗ України. Початок о 10.00. Реєстрація розпочинається о 9.30.

Згідно з п. 7 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації (затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. N 996) склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах. 
В зв’язку з тим, що кількість кандидатів від ІГС, які бажають прийняти участь в установчих зборах, перевищує 35, буде проведено рейтингове голосування для формування складу Громадської Ради, яке відбудеться згідно прийнятого ініціативною групою та затвердженого МОЗ України порядку проведення установчих зборів – шляхом відкритого рейтингового Інтернет-голосування (Протокол №1 від 1 березня 2017 року) http://moz.gov.ua/ua/portal/an_20170301_0.html
Рейтингове Інтернет-голосування відбудється протягом 24 годин, розпочнеться 27.04.2017 о 20.00 годині та закінчиться 28.04.2017 о 19.59. за посиланням - https://gromrada.moz.gov.ua/voting/
 
Просимо підримати кандидата від нашої організації Сергія Антонова та проголосувати за нього за зазначеним посиланням.  

 

Комментарии (5)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика