Всеукраїнське об’єднання «ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА»
Допомога чекає!





Опитування
З яких питань Ви найчастіше звертаєтеся до юристів?
з ліцензування медичної практики
щодо підготовки до акредитації медичних закладів
щодо розв’язання конфліктів з пацієнтами
з інших питань
Голосувати  Результати

 

 

На публічному конкурсі обиратимуть директора Національного інституту раку

13 лютого 2015

Про це УНІАН Як повідомили у МОЗ, в міністерстві ініціюють публічний відбір кандидатів на посаду керівника Національного інституту раку  у зв’язку із закінченням терміну контракту Ігоря Щепотіна.

Міністр Олександр Квіташвілі заявив, що найближчим часом у МОЗ України буде сформована комісія із відбору кандидатів на посаду директора, аби вже в середині березня призначити керівника інституту.

За його словами, до складу цієї комісії увійдуть міжнародні експерти, медичні та наукові фахівці, представники трудового колективу інституту. Вони мають розробити вимоги до кандидатів та порядок подачі необхідних документів.

Як наголосив міністр, що «важливим критерієм відбору претендентів на посаду керівника національної онкологічної установи має бути чітка й зрозуміла програма її розвитку».

МОЗ України не може ігнорувати думку трудового колективу та профспілок Національного інституту раку, тому обговорення остаточних кандидатів і запропонованих ними програм розвитку відбудеться безпосередньо із трудовим колективом та профспілками НІР. Фактично, саме працівники НІР визначатимуть гідного керманича з-поміж декількох кандидатів.

Найближчим часом МОЗ України оприлюднить склад комісії, вимоги до кандидатів та перелік необхідних документів.

За матеріалами: УНІАН

Комментарии (5)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика