Всеукраїнське об’єднання «ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА»
Допомога чекає!





Опитування
З яких питань Ви найчастіше звертаєтеся до юристів?
з ліцензування медичної практики
щодо підготовки до акредитації медичних закладів
щодо розв’язання конфліктів з пацієнтами
з інших питань
Голосувати  Результати

 

 

МОЗ України виділяє 170 млн. грн. на будівництво НДСЛ "ОХМАТДИТ"

11 серпня 2015

Міністерство охорони здоров’я відкриває першу лінію асигнувань на 170 млн. грн. для забезпечення заходів з будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ». З такою заявою під час брифінгу в Будинку Уряду виступила Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександра Павленко.

«Міністерство охорони здоров’я України, 10 серпня 2015 року, у встановленому порядку звернулося до Державної казначейської служби України з проханням відкрити асигнування у поточному місяці у сумі 170 млн. грн. на забезпечення заходів з будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ», відповідно до помісячного плану асигнувань загального фонду державного бюджету на 2015 рік», - зазначила Олександра Павленко.

Згідно із положенями постанов Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 р. № 1764 «Про затвердження Порядку державного фінансування капітального будівництва» та від 23 квітня 2014 р. № 117 «Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти», проведення всього комплексу будівельно-монтажних робіт вимагає здійснення авансових платежів підрядній організації для закупівлі будівельних матеріалів та устаткування. Тому видатки у сумі 170 млн. грн. будуть спрямовані на зазначені цілі.

Як відомо, в Державному бюджеті на 2015 рік передбачено 500 мільйонів гривень для добудови нового корпусу НДСЛ «Охматдит».

За матеріалами: Урядовий портал

Комментарии (1)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика