Всеукраїнське об’єднання «ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА»
Допомога чекає!





Опитування
З яких питань Ви найчастіше звертаєтеся до юристів?
з ліцензування медичної практики
щодо підготовки до акредитації медичних закладів
щодо розв’язання конфліктів з пацієнтами
з інших питань
Голосувати  Результати

 

 

Головним розпорядником бюджету на будівництво "Охматдиту" призначено МОЗ

26 червня 2015

Кабінет міністрів визначив Міністерство охорони здоров'я головним розпорядником бюджетних коштів, передбачених для завершення робіт з будівництва лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

За повідомленням прес-служби МОЗу, це закріплено постановою Кабміну, прийнятою 24 червня 2015 року.

Як зазначають у відомстві, ця постанова дає можливість розпочати процедуру конкурсних торгів для визначення генерального підрядника з будівництва лікарні.

Відомо, що в держбюджеті на 2015 рік передбачено 500 млн грн на добудову лікувально-діагностичного комплексу.

На початку червня директор державного підприємства "Укрмедпроектбуд" Ірина Коваль прогнозувала, що лікувально-діагностичний комплекс лікарні "Охматдит" за умови виконання державою зобов'язань по фінансуванню може бути введений в експлуатацію до кінця поточного року.

Будівництво комплексу було призупинено у зв'язку з тим, що Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, у сфері управління якого знаходилося ДП "Укрмедпроектбуд", що здійснювала будівельні роботи, в даний час не функціонує. Розпорядженням №498-р від 22 квітня 2015 року Кабінет міністрів України затвердив передачу ДП "Укрмедпроектбуд" зі сфери управління Нацагентства до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України.

Джерело: delo.ua

Комментарии (5)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика