Всеукраїнське об’єднання «ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА»
Допомога чекає!





Опитування
З яких питань Ви найчастіше звертаєтеся до юристів?
з ліцензування медичної практики
щодо підготовки до акредитації медичних закладів
щодо розв’язання конфліктів з пацієнтами
з інших питань
Голосувати  Результати

 

 

Міністр охорони здоров'я представив нового главу Держлікслужби

11 червня 2014

10 червня 2014 року Міністр охорони здоров’я Олег Мусій представив колективу нового Голову Державної служби з лікарських засобів Михайла Пасічника.

Міністр зазначив, що це призначення буде новим етапом у розвитку служби. На його думку, Михайло Пасічник знає, як по новому побудувати діяльність Держлікслужби, якою має бути її роль і місце в системі органів влади. Міністр охорони здоров’я також наголосив на тому, що колектив повинен допомогти керівництву реалізувати нову державну політику, у центрі якої – максимальне задоволення потреб людей.

Міністр висловив сподівання, що відтепер співпраця Держлікслужби з Міністерством буде більш тісною і плідною. «Це стосується не лише взаємодії зі мною персонально, а й з управлінням фармацевтичної діяльності, яке утворено у новій структурі Міністерства, Державним експертним центром МОЗ», - розповів Олег Мусій.

Михайло Пасічник подякував Уряду за високу довіру. Він зазначив, що його кандидатуру активно підтримали громадські організації: «Для мене це дуже важливий поштовх для подальшої роботи». Голова Держлікслужби попросив керівників департаментів і управлінь викласти своє бачення удосконалення роботи кожного підрозділу.

«Прем’єр-міністром перед службою були поставлені чіткі серйозні задачі. Головне наше завдання – забезпечення абсолютної прозорості роботи і рівних умов для всіх учасників ринку. Лобіювання інтересів будь-яких учасників ринку абсолютно неприпустиме», - підкреслив він. Міністр охорони здоров’я підкреслив, що колишні принципи роботи потрібно забути, викорінити корупційні прояви і забезпечити єдині підходи і правила для всіх учасників фармацевтичного ринку.

Олег Мусій зазначив, що вагомим напрямком роботи служби є реальна адаптація українського законодавства до європейських норм. За його словами, відповідно до рішення Уряду, у кожного міністра буде заступник з питань європейської інтеграції.

За матеріалами: Прес служба Міністерства охорони здоров’я

Комментарии (3)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика