Всеукраїнське об’єднання «ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА»
Допомога чекає!





Опитування
З яких питань Ви найчастіше звертаєтеся до юристів?
з ліцензування медичної практики
щодо підготовки до акредитації медичних закладів
щодо розв’язання конфліктів з пацієнтами
з інших питань
Голосувати  Результати

 

 

МОЗ затверджено План ліцензійних перевірок на III квартал 2013 р.

05 липня 2013

5 липня 2013 на офіційному сайті МОЗ України був розміщений наказ цього міністерства від 20.06.2013 р. № 142-адм. Цим наказом було затверджено план перевірок дотримання ліцензіатами Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики на IІІ квартал 2013 року (надалі – План перевірок).

У План перевірок включили 34 ліцензіата. У 3-кварталі велика частина перевірок буде проходити в північній і центральній частинах України, зокрема у Харківській та Київській областях. Однак заплановані перевірки й в Одесі, АР Крим, Луганській області.

На диво великим вийшов і список ліцензіатів, планові перевірки яких були перенесені з попередніх кварталів цього року. У списку, який також додається до Плану перевірок, їх 54. Цей факт свідчить, що співробітники Сектора державного контролю у сфері ліцензування господарської діяльності з медичної практики так і не змогли реалізувати грандіозні плани свого керівника Тетяни Донченко. Однак це також означає, що перевіряльники продовжать активно їздити до Західної України. Про те, як там проводилися перевірки, читайте на інформаційному порталі «МЕДИЧНА ПРАКТИКА: організаційні та правові аспекти» за цим посиланням.

Ознайомитися з Планом перевірок МОЗ на IІІ квартал 2013 року, а також списком перенесених перевірок з попередніх кварталів Ви зможете на нашому сайті тут.

Також радимо ознайомитися із рекомендаціями юристів із підготовки до перевірки, які доступні тут.

Комментарии (0)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика