Всеукраїнське об’єднання «ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА»
Допомога чекає!





Опитування
З яких питань Ви найчастіше звертаєтеся до юристів?
з ліцензування медичної практики
щодо підготовки до акредитації медичних закладів
щодо розв’язання конфліктів з пацієнтами
з інших питань
Голосувати  Результати

 

 

Завдяки втручанню ГС "Захищена медицина" МОЗ оприлюднив текст Наказу №1116

22 січня 2014

Завдяки активному втручанню ГС «Всеукраїнське об’єднання «Захищена медицина» (далі – ГС «Захищена медицина») в ситуацію з неоприлюдненням Наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 14 березня 2011 № 142 «Про вдосконалення державної акредитації закладів охорони здоров’я» від 20 грудня 2013 №1116, Наказ був сьогодні опублікований на офіційному сайті МОЗ України.

Нагадуємо, що 17.01.2014 р. набув чинності Наказ №1116, проте заклади охорони здоровя не мали змоги ознайомитися з ним через відсутність вільного доступу. Лише 4 дні потому завдяки скаргам ГС «Захищена медицина» МОЗ оприлюднило Наказ №1116 на офіційному сайті. Це вже не перший випадок, коли МОЗ ігнорує та затримує оприлюднення нормативних актів.

ГС «Всеукраїнське об’єднання «Захищена медицина» продовжує боротися з незаконними діями та бездіяльністю органів державної влади. З заявами та скаргами про порушення Ваших прав та інтересів звертайтеся за адресою: secretary@protectedmedicine.org.

Комментарии (3)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика