Всеукраїнське об’єднання «ЗАХИЩЕНА МЕДИЦИНА»
Допомога чекає!





Опитування
З яких питань Ви найчастіше звертаєтеся до юристів?
з ліцензування медичної практики
щодо підготовки до акредитації медичних закладів
щодо розв’язання конфліктів з пацієнтами
з інших питань
Голосувати  Результати

 

 

USAID представив найкращі практики з надання безоплатної правової допомоги

16 травня 2014

15 травня в конференц-залі готелю «Президент» відбулась Підсумкова конференція Проекту USAID «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна».

Виконувачка обов'язків Директора Місії USAID Анн Марі Ястішок звернулась зі вступним словом.

У своїй промові пані Ястішок підсумувала результати реалізації Проекту USAID «Правова країна», підкресливши досягнення успіху у виробленні стандартів якості надання правових послуг та побудові міцного партнерства між громадськими організаціями, студентськими юридичними клініками та приватними юридичними компаніями. Завдяки такій співпраці відтепер кожен українець зможе отримати якісну та ефективну безоплатну правову допомогу.

Підсумкова конференція Проекту USAID «Правова країна» проводилась спільно з Міністерством юстиції України; громадські приймальні, які діють в системі органів юстиції, є активними надавачами безоплатної правової допомоги населенню. Частиною конференції стала Третя Церемонія вручення відзнаки за активну діяльність у сфері pro bono, що організована Всеукраїнською коаліцією з надання правової допомоги.

Нагадаємо, американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 50 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах як: економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров'я і соціальний сектор. Починаючи з 1992 року, Агентство США з міжнародного розвитку надало Україні технічної та гуманітарної допомоги на суму 1,7 мільярда доларів.  

Комментарии (1)

Оставить комментарий

Отправить
Яндекс.Метрика